Det Rene Vand

Det Rene Vand blev grundlagt i 2004.

​I dag omfatter det import, eksport og salg af udstyr til behandling af vand til næsten alle formål.

Det Rene Vand er førende på området inden for drikkevandsforbedring, omvendt osmose anlæg, EWO vandvitalisering, til private og kontorer i Danmark. Vi går op i, at alle nemt og hurtigt kan få rent drikkevand, og tilbyder flere løsninger til både mindre private boliger, villaer og boligforeninger. Vi er altid opdateret på det nyeste inden for grundvand, filtreringmetoder og anlæg. Derfor importerer vi kun anlæg i højeste kvalitet.

Det Rene Vand er importør/distributør af:

  • EWO (Østrig)
  • Puricom (Spanien)
  • Kinetico (USA)

Vi har stor erfaring med både private og erhverv, og vi er stolte over at have leveret løsninger til en lang række kunder gennem årene, som vi har hjulpet med at få sundt og rent vand. Vores mission er at bekæmpe mikroplast, pesticider, tungmetaller og mange andre skadelige stoffer, som vi desværre finder i vores drikkevand. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med skræddersyede løsninger, som passer til netop din situation.

I er altid velkomne til at ringe på 5176 3239, sende en mail på info@det-rene-vand.dk eller blot benytte kontaktformularen til højre, så giver jeg et gratis og uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig til rent drikkevand.

Sidebar