Salgsvilkår

Alle vores produkter er specialfremstillet til os, for at imødekomme de høje krav vi stiller til vandkvalitet og produktkvalitet.

Produkterne har alle de nødvendige godkendelser i EU, Østen og USA, og er sammensat af dele og filtre, som hver især enten har VA-godkendelse, FDA (Food and Drug Administration, USA), NSF eller et andet godkendelsemærke, der beviser at produkterne har været testet grundigt på anerkendte laboratorier.

Anlæggene er naturligvis CE-mærket.

Hvis man ønsker kopier af certifikaterne, er man velkommen til at få dem tilsendt via e-mail. De findes også på vores download-side.

Handelsbetingelser

 1. Vi sælger normalt kun varer mod kontant eller forudbetaling. Det synes vi er mest logisk, da vi jo ikke er en bank, og da vores produkter bliver specialfremstillet for os, af fabrikker som ligeledes kun handler mod forudbetaling. Det giver nogle store administrative og økonomiske fordele. Vi kan indkøbe og sælge vandbehandlingsanlæg til priser som ligger et godt stykke under nabolandene på denne måde.
  Der kan dog i særlige tilfælde aftales afbetalingsordninger eller 8 dages kredit, hvis der udføres hastereparationer eller service.
 2. Vi giver 2 års garanti til private på alle vandbehandlingsanlæg, og i visse tilfælde op til 3 års ekstra 50% garanti. Garantien bortfalder, hvis de anbefalede filterskift ikke overholdes. På drikkevandsautomater til kontorer ydes 1 års garanti.
 3. Vi tager ikke ansvar for følgeskader ved brug af vores anlæg. I tilfælde af brand eller oversvømmelse, dækker vi kun de berørte dele af anlægget, men ikke skader på andet indbo eller ejendom.
 4. Vi garanterer ikke for de påstande eller forhåbninger, som indtagelse af omvendt osmose vand, vitaliseret vand eller pH-forhøjet vand, er tillagt i litteratur og på Internettet. Vi tager ikke ansvar for påståede eller faktiske sygdomme eller dårligdomme, som menes at kunne spores til indtagelse af vand fra vores anlæg. Vi frasiger os ligeledes ansvar for fremtidig bevis for, eller holdning om, at vand fra vores anlæg har virkelige eller indbildte bivirkninger.
 5. Vi forbeholder os ret til at udskyde leveringsdatoer med op til 3 uger, hvis årsagen ligger hos myndigheder, fragtcentraler eller shipping firmaer. Skulle den bestilte model, uanset årsag, være umulig at skaffe, forbeholder vi os ret til at levere et tilsvarende eller bedre produkt. Bestilte varer kan ikke afbestilles, med mindre det ikke er muligt for os at levere en tilsvarende eller bedre vare inden for 3 ugers forlænget leveringstid. I sådanne tilfælde tilbageføres det indbetalte beløb til kunden.
 6. Miljøstyrelsen i Danmark har bedt os om at informere vores kunder om følgende: “WHO anbefaler, at man indtager tilskud af calcium og magnesium, når man drikker vand der er renset med omvendt osmose, og derfor ikke indeholder disse to mineraler”.
 7. DRV kan ikke drages til ansvar for ændringer i lovgivningen i Danmark, eller Vvs-branchens, eller medlemmer deraf, holdning og manglende service ved opsætning eller vedligehold af vores anlæg, ud fra deres subjektive tolkning af dansk lovgivning.
 8. DRV er ikke ansvarlig for skader under transport af anlæg eller filtre af tredjepart. Transportfirmaerne eller postvæsenet bærer hele ansvaret for sikker transport og udbringning af varer.
 9. Der ydes kun garanti for at de af fabrikken anbefalede filterskift er tilstrækkelige, såfremt det tilførte vand oppebærer kravene i Drikkevandsbekendtgørelsen af 2001. Overholdes de anbefalede serviceintervaller ikke, bortfalder garantien. Garantien bortfalder ligeledes hvis der foretages indgreb på de dele af apparaterne som kræver serviceteknikker.
 10. Udover dette, vil vi garantere at vi gør vores bedste for at yde vores kunder den bedste service og, ifølge vores overbevisning, det bedste vand.
Sidebar